יש לכם במקרר כמה גבינות שקרובות מדי לתאריכת תפוגת תוקפן ואתם לא יודעים מה לעשות איתם? מה דעתכם על פשטידת פסטה וגבינות מהירה, בשיטת "ערבב ולתנור"?
מרכיבים:
1 חבילת פסטה מבושלת ( איזה שאוהבים )
2 קופסאות קוטג'
50 גרם חמאה מומסת
2 קופסאות גבינה לבנה
1 קופסא של גבינת פטה מפוררת
3 ביצים
לציפוי:
גבינה צהובה מגוררת (על הכמות תחליטו לפי טעמכם האישי)
אופן הכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערה ומקררים מעט.
2. מוסיפים לקערה את הגבינות,הביצים והחמאה המומסת ומערבבים היטב.
3. מעבירים את התערובת לתבנית משומנת.
4. מפזרים מעל הגבינה הצהובה מעל ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כחצי שעה (עד להשחמה)
//////// / / / / / // / / / / / / / / / / ///////// / / / / / // / / / / / / / / / / ///////// / / / / / // / / / / / / / / / / ///////// / / / / / // / / / / / / / / / / ///////// / / / / / // / / / / / / / / / / ///////// / / / / / // / / / / / / / / / / ///////// / / / / / // / / / / / / / / / / ///////// / / / / / // / / / / / / / / / / ///////// / / / / / // / / / / / / / / / / ///////// / / / / / // / / / / / / / / / / ///////// / / / / / // / / / / / / / / / / ///////// / / / / / // / / / / / / / / / / ///////// / / / / / // / / / / / / / / / / ///////// / / / / / // / / / / / / / / / / ///////// / / / / / // / / / / / / / / / / ///////// / / / / / // / / / / / / / / / / ///////// / / / / / // / / / / / / / / / / /
פוליסמן אולגה